T. 972 21 64 03 | info@tendalsgaranger.com

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l'accés i l'ús d'aquesta pàgina. L'accés i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

El contingut d'aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part del seu titular, sense necessitat de cap comunicació prèvia per part seva.

EL TITULAR no es fa responsable dels continguts als que apuntin els links que es puguin oferir des d'aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis de la seva titularitat. Els anunciants i patrocinadors amb els que EL TITULAR pugui establir relacions comercials són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonguin i publiquin mitjançant la pàgina del titular.

Propietat intel·lectual i industrial

Aquest web i tots els continguts, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys, així com qualsevol altre material susceptible de protecció, són titularitat del titular. Tots aquells continguts dels quals EL TITULAR no en sigui la titular, seran inclosos a la pàgina únicament després d'haver obtingut el consentiment corresponent dels seus legítims titulars.

En aquest darrer cas, es reflexarà l'autoria de manera que pugui identificar-se l'origen de la titularitat. Certs materials s'ofereixen sota una llicència Creative Commons. Les condicions de l'esmentada llicència poden variar d'uns materials a uns altres, i les condicions en les que es puguin fer servir per part dels interessats es detallen en cada cas concret.

L'oferiment de certs materials sota les condicions d'aquestes llicències no implicarà en cap cas l'extensió d'aquestes condicions a d'altres.

Responsabilitat sobre contingut i ús

L'usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat. EL TITULAR no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d'aquest sistema electrònic.

EL TITULAR es reserva el dret d'efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre'n temporalment l'accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment. L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que EL TITULAR ofereixi en aquesta pàgina, i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordenament legal. Entre d'altres, però no exclusivament: difondre continguts o propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats com a delictes contra l'honor. EL TITULAR eliminarà totes aquelles manifestacions que no respectin l'esmentat en el paràgraf anterior.

////////////////////////////

POLÍTICA DE PRIVACITAT

EL TITULAR compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Sempre que es recullin dades de persones físiques a efectes de ser incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, degudament declarat davant l'Agència, s'informarà adequadament al titular de dites dades. En qualsevol moment podran exercir-se per part dels particulars que hagin proporcionat les seves dades a EL TITULAR els drets reconeguts al títol III de la LOPD.

Limitació de la responsabilitat

EL TITULAR no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se'n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d'aquesta pàgina web.

////////////////////////////

POLÍTICA DE GALETES

Què són les galetes o cookies?

Una galeta o cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador a l'accedir a determinadas páginas web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari.

Tipus de galetes

  • Segons qui sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que s'obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.
  • Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.
  • Existeix una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d'anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

Quin tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

Aquest web utiliza diversos tipus de galetes amb l'única finalitat de millorar la navegació de l'usuari en aquest lloc web, sense cap tipus d'objectiu publicitari o similar.

Tendals Garanger